Hallgatóknak – Budapest Business Club

Budapest Business Club

Hogy mi is az a BBC? Természetesen a Budapest Business Club! Ha tömören kell megfogalmaznom, akkor a BBC az üzleti élet egyik legmeghatározóbb diákszervezete.

De ez a rövid kis definíció korántsem elegendő a szervezet teljes leírásához, a BBC ennél sokkal több valójában! A BBC egy döntés, egy lehetőség, vállalkozás, közösség, csapat és család egyben.

Először is a BBC egy döntés. Egy döntés arról, hogy Te nem elégszel meg az átlagossal, többre vágysz annál és ki szeretnél tűnni a tömegből. Hiszen ha belegondolunk a Corvinusra évente körülbelül 3000 főt vesznek fel, ez azt jelenti, hogy az egyetem végén csaknem másik 3000 embernek lesz hasonló értékű diplomája, mint Neked, vagyis 3000 versenytársad lesz a munkaerőpiacon. BBC tagként azonban nem csak a diplomádat tudod majd felmutatni, BBC tagként kitűnhetsz a tömegből!

Ezt követően a BBC egy lehetőséggé válik. Lehetőséget kapsz arra, hogy kihozd az egyetemi éveidből a maximumot.  Gyakorlatias tudást, tapasztalatot szerezhetsz, megtalálhatod, hogy pontosan melyik területen is szeretnél dolgozni a jövőben, hasznos kapcsolati hálót építhetsz ki, aktuális és érdekes konferenciák, tréningek, mentorok és még számtalan egyéb vár Rád a BBC-nél. Ne szalaszd el!

“Továbbá a BBC egy vállalkozás. A szervezet hatalmas előnye, hogy pontosan úgy épül fel, mint egy valódi vállalat. Így mindazt, amit az órákon hallasz, egyből átültetheted a gyakorlatba, kipróbálhatod, hogy hogyan is működik a valóságban. Ráadásul mindezt segítséggel teheted meg, bármelyik régebbi BBC-s taghoz bátran fordulhatsz, hogyha újként még valami nem teljesen világos, örömmel és türelemmel elmagyarázzák majd. Így mikor megkapod az első állásod és mindez már „élesben megy”, magabiztos és jól felkészült leszel.

És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, a BBC közösség, csapat és család is egyben. Amennyire a BBC szakmai szervezet, annyira baráti kör is, vagy talán még inkább az utóbbi. Hiszen egy csapat jóbarát alapította. Így jött létre ez a csillogószemű, nyitott, vidám, befogadó, motiváló és összetartó csapat! Rendszeresen, gyakran, sőt szinte folytonosan vannak BBC-s esték, feledhetetlen és történelemkönyvekbe illő közösségi programok. De ez így is van rendjén, mert ezek a közös bulik teszik olyan élménydússá a legszebb egyetemi éveinket. Egy biztos, ha egyszer megtapasztalod a híres BBC-s légkört, sosem tudsz majd betelni vele!

Ez volna hát a BBC!

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató