Általános információk – Budapest Business Club

Amit Budapest Business Club a tagjainak nyújt

 

Szeretnél igazán mély gyakorlati tudást és vezetői tapasztalatot szerezni?

A Budapest Business Clubban ezt akár rövid idő alatt is elérheted.

A BBC az a szervezet, ahol megalapozhatod a jövődet és megkezdheted szakmai karriered építését.

Amellett, hogy sokféle területen – marketing, rendezvényszervezés, sales folyamatok, emberi-erőforrás menedzsment stb. – nyújt az egyetemi tanulmányok alatt és később, a szakmai életben előnyt jelentő gyakorlati tapasztalatot és nagy fejlődési lehetőséget, itt hihetetlen élményekkel, barátokkal és életre szóló tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

Be Part of BBC!

A BBC előtti egyetemista napjaim?
Szürke, unalmas, sablonos hétköznapok.

És a BBC-vel?
Kihívás, siker, fejlődés minden egyes nap.

Mert itt megtudod, milyen az igazán kemény munka, a kifogyhatatlan motiváció, az igazi siker. Mert itt körbenézel és látod magad körül a többieket, akik veled együtt mind elhiszik: ami másoknak lehetetlen, nekünk lehetőség.

Varga Fanni
elnök

A hitelesség a vállalkozás lelke a pénz pedig a vére, nem a célja.

Polyák Ádám
elnök

 

A BBC az, ami kitölti és feldobja a napjaimat. Legyen szó előadásszervezésről, marketing ötletelésről, vagy akár közösségi programról, bulizásról – mindig ott van minden nap. Nem is beszélve azokról a tapasztalatokról, fejlődési lehetőségekről, élményekről és barátokról, amiket és akiket mind BBC-től kaptam.

Kiss Dóri
alelnök, Event Management

Kiválasztani a legjobbakat, és egy igazi csapatot épiteni belőlük: ez a Brand-HR.

H.Szűcs Helga
alelnök, Brand-HR

Szeretek ebben a szervezetben lenni, mert amellett, hogy nap, mint nap, valós helyzeteket és problémákat kell megoldani, sokat fejleszt a magabiztosság terén is – emellett pedig egy nagyon jó társaság részesei lehetünk, akikkel az ember szívesen eltölti a szabadidejét is.

Dászkál Fruzsina
alelnök, Sales

A Consulting szekció alapító alelnökeként számomra BBC-snek lenni egyet jelent az önmegvalósítással. Olyan tudás és tapasztalat birtokába kerülhettem, olyan kihívásokkal szembesültem és olyan szituációkat oldottam meg az évek során, melyre az egyetemen belül máshol nem lett volna lehetőségem. Végzős nemzetközi gazdálkodás szakos hallgatóként a szervezetben és a munkahelyemen is menedzsment tanácsadással foglalkozom, a szervezet segített megismerni azt a területet, amivel a későbbiekben is foglalkozni szeretnék. Én a BBC-vel együtt hozom ki az egyetemi éveimből a maximumot!

Hires Lilla
alelnök, Consulting

 

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató