Általános információk – Budapest Business Club

Amit Budapest Business Club a tagjainak nyújt

 

Szeretnél igazán mély gyakorlati tudást és vezetői tapasztalatot szerezni?

A Budapest Business Clubban ezt akár rövid idő alatt is elérheted.

A BBC az a szervezet, ahol megalapozhatod a jövődet és megkezdheted szakmai karriered építését.

Amellett, hogy sokféle területen – marketing, rendezvényszervezés, sales folyamatok, emberi-erőforrás menedzsment stb. – nyújt az egyetemi tanulmányok alatt és később, a szakmai életben előnyt jelentő gyakorlati tapasztalatot és nagy fejlődési lehetőséget, itt hihetetlen élményekkel, barátokkal és életre szóló tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

Be Part of BBC!

A BBC-s lét nem csupán egy életérzés, hanem az élet érzése.

Fenes Berill
Elnök

A legjobb dolog a BBC-ben az, hogy ilyenkor nehéz kiemelni a legjobb dolgot. Szakmai fejlődés, bulik és kapcsolatépítés, mind egy helyen.

Kovács Dániel
Elnök

Nem hittem volna, hogy az egyetemen egy ennyire jó közösségbe kerülhetek, mindezt komoly szakmai munka és kihívások közepette. Abban pedig biztos vagyok, hogy ezek az élmények és tapasztalatok egy életre szólnak.

Szelőczei Dávid
Alelnök, Sales

Anno azt reméltem, hogy szakmailag fejlődhetek majd a BBC-ben, arra viszont nem számítottam, hogy ezen felül még egy szuper közösséget is kapok, akik mindig motiválnak és a lehetetlent sem tartják megvalósíthatatlannak. A BBC a második családunk.

Sándor Petra
Alelnök, Event Management

Sosem tudtam egy helyben ülni és várni, hogy vajon mi fog történni. A BBC-ben folyamatos a pörgés, gondolunk egyet és megvalósítjuk, mindezt egy csodacsapat tagjaként. Kell ennél több?

Csatlós Vanda
Alelnök, Brand-HR

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató