Amit Budapest Business Club a tagjainak nyújt

 

Tagságunk exkluzív, belsős tréningeken és látókörbővítő beszélgetések során csiszolhatja, bővítheti eddig már megszerzett tudását. Amellett, hogy szakmailag nagyon sokat ad a szervezet, egy remek társaság is vagyunk, amelyről rendszeres közösségi programjaink gondoskodnak, legyen ez akár egy izgalmas szabadulós játék, vagy egy hatalmas buli, mindig találunk időt a szórakozásra. Mottónk így szól: „Hozd ki egyetemi éveidből a maximumot!”. Ebben maximálisan hiszünk is, mi itt az Budapest Business Clubban mind szakmailag mind pedig a magánéletben kihozzuk ezekből az évekből a maximumot.

Be Part of BBC!

Pusztai Petra vagyok, harmadéves hallgató, és egy elképesztően dinamikus, inspiráló szervezet elnöke. Célom, hogy a Budapest Business Club egy olyan közeget biztosítson tagjai és vezetői számára, amely folyamatos kihívásokon és saját ötleteik megvalósításán keresztül teszi őket tapasztaltabbá, értékesebbé, miközben olyan élményeket és barátságokat szereznek, melyek egy életre szólnak.

Pusztai Petra
elnök

A BBC előtti egyetemista napjaim?
Szürke, unalmas, sablonos hétköznapok.

És a BBC-vel?
Kihívás, siker, fejlődés minden egyes nap.

Mert itt megtudod, milyen az igazán kemény munka, a kifogyhatatlan motiváció, az igazi siker. Mert itt körbenézel és látod magad körül a többieket, akik veled együtt mind elhiszik: ami másoknak lehetetlen, nekünk lehetőség.

Varga Fanni
alelnök, Brand-HR

Ilyen rövid idő alatt máshol nem nézhetsz szembe egy csapat delegálásának kihívásaival.

Fáncsik Péter
alelnök, Event Management

 

 

A hitelesség a vállalkozás lelke a pénz pedig a vére, nem a célja.

Polyák Ádám
alelnök, Sales

 

Számomra BBC tagnak lenni egyet jelent az önmegvalósítással. Olyan tudás és tapasztalat birtokába kerül itt az ember, amelyre az egyetem berkein belül máshol nincs lehetőség. Nem hiába, a BBC-vel együtt hozom ki az egyetemi éveimből a maximumot!

Híres Lilla
alelnök, Consulting