Általános információk – Budapest Business Club

Amit Budapest Business Club a tagjainak nyújt

 

Szeretnél igazán mély gyakorlati tudást és vezetői tapasztalatot szerezni?

A Budapest Business Clubban ezt akár rövid idő alatt is elérheted.

A BBC az a szervezet, ahol megalapozhatod a jövődet és megkezdheted szakmai karriered építését.

Amellett, hogy sokféle területen – marketing, rendezvényszervezés, sales folyamatok, emberi-erőforrás menedzsment stb. – nyújt az egyetemi tanulmányok alatt és később, a szakmai életben előnyt jelentő gyakorlati tapasztalatot és nagy fejlődési lehetőséget, itt hihetetlen élményekkel, barátokkal és életre szóló tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

Be Part of BBC!

Sosem tudtam egy helyben ülni és várni, hogy vajon mi fog történni. A BBC-ben folyamatos a pörgés, gondolunk egyet és megvalósítjuk, mindezt egy csodacsapat tagjaként. Kell ennél több?

Csatlós Vanda
Társelnök

Nem hittem volna, hogy az egyetemen egy ennyire jó közösségbe kerülhetek, mindezt komoly szakmai munka és kihívások közepette. Abban pedig biztos vagyok, hogy ezek az élmények és tapasztalatok egy életre szólnak.

Szelőczei Dávid
Társelnök

Másodévesként csatlakoztam a BBC-hez, és úgy gondolom, ez az a közeg, ahol igazán magamra találtam. Legyen az szuper közösség, szakmai fejlődés, céges kapcsolatok, vagy életre szóló lehetőségek, a BBC által mindezt megkaptam!

Andel Renáta
Alelnök, Sales

Pörgés, közösség, szakmaiság nekem ezt jelenti a BBC. Plusz azt a kincset, hogy olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akik motiváltak és küzdenek a közös célokért.

Horváth Flóra
Alelnök, Event Management

Soha nem gondoltam volna, hogy az egyetem falai között fogom megtalálni azt a szervezetet, ami egyszerre biztosít nekem nagymértékű szakmai fejlődést és egy hihetetlenül inspiráló közösséget, ahol a közös munka éppen akkora élvezetet nyújt, mint egy közös buli.

Lendvai Katalin
Alelnök, HR

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató