Általános információk – Budapest Business Club

Amit Budapest Business Club a tagjainak nyújt

 

Szeretnél igazán mély gyakorlati tudást és vezetői tapasztalatot szerezni?

A Budapest Business Clubban ezt akár rövid idő alatt is elérheted.

A BBC az a szervezet, ahol megalapozhatod a jövődet és megkezdheted szakmai karriered építését.

Amellett, hogy sokféle területen – marketing, rendezvényszervezés, sales folyamatok, emberi-erőforrás menedzsment stb. – nyújt az egyetemi tanulmányok alatt és később, a szakmai életben előnyt jelentő gyakorlati tapasztalatot és nagy fejlődési lehetőséget, itt hihetetlen élményekkel, barátokkal és életre szóló tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

Be Part of BBC!

Sosem tudtam egy helyben ülni és várni, hogy vajon mi fog történni. A BBC-ben folyamatos a pörgés, gondolunk egyet és megvalósítjuk, mindezt egy csodacsapat tagjaként. Kell ennél több?

Csatlós Vanda
Elnök

Nem hittem volna, hogy az egyetemen egy ennyire jó közösségbe kerülhetek, mindezt komoly szakmai munka és kihívások közepette. Abban pedig biztos vagyok, hogy ezek az élmények és tapasztalatok egy életre szólnak.

Szelőczei Dávid
Elnök

Egyetemi éveim legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam a BBC-hez. Köszönöm azt a sok élményt, tapasztalatot, amit kaptam és azt a sok embert, akit megismertem.

Kőműves Marcell
Alelnök, Sales

Merünk nagyot álmodni, képesek vagyunk érte dolgozni, meg tudjuk valósítani! Ez a BBC!

Tóth Zsófia
Alelnök, Event Management

A jövőben nem azt fogják nézni, hogy mikroból kettes vagy ötös voltál, hanem hogy mivel tűnsz ki a több ezer közgáz diplomásból. A BBC ezt adja neked, egy olyan inspiráló társasággal – a második családoddal -, akivel öröm a világmegváltás!

Vizúr Péter
Alelnök, Brand-HR

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató