Általános információk – Budapest Business Club

Amit Budapest Business Club a tagjainak nyújt

 

Szeretnél igazán mély gyakorlati tudást és vezetői tapasztalatot szerezni?

A Budapest Business Clubban ezt akár rövid idő alatt is elérheted.

A BBC az a szervezet, ahol megalapozhatod a jövődet és megkezdheted szakmai karriered építését.

Amellett, hogy sokféle területen – marketing, rendezvényszervezés, sales folyamatok, emberi-erőforrás menedzsment stb. – nyújt az egyetemi tanulmányok alatt és később, a szakmai életben előnyt jelentő gyakorlati tapasztalatot és nagy fejlődési lehetőséget, itt hihetetlen élményekkel, barátokkal és életre szóló tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

Be Part of BBC!

A BBC-s lét nem csupán egy életérzés, hanem az élet érzése.

Fenes Berill

elnök

A legjobb dolog a BBC-ben az, hogy ilyenkor nehéz kiemelni a legjobb dolgot. Szakmai fejlődés, bulik és kapcsolatépítés mind egy helyen.

Kovács Dániel

elnök

 

 

Itt megtaláltam mindent, ami értelmet adhat az egyetemi éveimnek: pörgés, szórakozás, barátok, szakmai fejlődés, tapasztalatszerzés…

Nagy Kristóf 

alelnök, Sales

A BBC számomra olyan, mint a második családom. Olyan inspiráló közösségben lehetek ami arra ösztönöz, hogy olyan dolgokat vigyek véghez, amikre nem is tudtam, hogy képes vagyok. Itt új kihívásokat teljesítve kihozthatod magadból a legjobbat és olyan tapasztalatokat és élményeket szerezhetsz, amik az egyetemi éveid felejthetetlen részei lesznek!

Zsatku Bettina

alelnök, Event Management

Ha majd visszagondolok az egyetemi éveimre, nem a stat vizsga jut majd eszembe, hanem az a remek csapat, akikkel a Brand-HR-en belül dolgozhattam.

Szilágyi Marcell

alelnök, Brand-HR

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató