Brand-HR szekció – Budapest Business Club

Brand-HR szekció

A Brand-HR szekció kezében összpontosul az egész szervezet toborzási és kiválasztási folyamatának koordinálása, a gólyatábori megjelenéstől kezdve, az interjúztatáson és Assessment Center szervezésen keresztül, egészen a bevonótábor megrendezéséig.

Brandépítő tevékenységünk magában foglal offline (kitelepülés, szóróanyagok, gerillamarketing akciók) és online (Social media, honlap) megjelenést is.

A szekció feladata továbbá tagságunk belső motivációjának fenntartása rendszeres közösségi programok, bulik, táborok, látókörbővítő beszélgetések szervezésével, valamint a mentorprogram koordinálásával.

Elkötelezett hívei vagyunk a tehetségek képzésének, támogatásának, karrierfelkészítésének, melyet a négy féléven át tartó Talent Program keretein belül valósítunk meg. Ennek szervezésében és menedzselélésben is nagy szerepet vállal a Brand-HR.

Kiválasztani a legjobbakat, és egy igazi csapatot épiteni belőlük: ez a Brand-HR.

H.Szűcs Helga
alelnök

A BBC-s lét nem csupán egy életérzés, hanem az élet érzése.

Fenes Berill
toborzási koordinátor

 

Nekem a BBC az, amit csak úgy hívnak: “az élet sója”.

Sztankovánszki Anna
belső motivációs koordinátor

Amikor BBC-zel, egyszerre pörögsz, kikapcsolódsz, dolgozol és szórakozol. És néha még másnap is emlékszel rá.

Csiky Miki
brand koordinátor

Egy szervezet, ahol a tagokban túlteng a kreativitás, első hallásra lehetetlennek tűnő ötletek kerülnek megvalósításra és azt veszed észre, hogy az első pillanattól fogva a te motiváltságod is egyre jobban az egekbe szökik. Ez a BBC.

Kálmán Eszter
talent development koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató