Brand-HR szekció

Elmondhatod magadról, hogy jelenleg, nem csak a Corvinus egyik legjobb diákszervezetének a honlapján vagy, hanem a legjobb szekció sorait olvasod, mivel a Brand-HR szekció adja szervezetünk közösségi életének savát-borsát. Na de miért is? Rendszeresen szervezünk tagjainknak minőségi programokat, legyen szó egy egyszerű buliról (Suit up!, Impro-est), több órás adrenalin növelő eseményről (Paintball, Szabadulós játékok), vagy éppen pár napos közös időtöltésről (Nyári tábor, Sí tábor). Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tagjaink, a lehető legjobban érezzék magukat ebben a csapatban, mindemellett pedig próbáljuk minél magasabb szinten tartani szervezetünk belső motivációját.

Gondolom felmerült benned, amit eddig felsoroltunk, abban semmi extra sincs. Nyugalom, ez még nem minden!

Természetesen nem csak az efajta élményekért vagyunk felelősök. Rendszeresen szervezünk látókör bővítő beszélgetéseket (Zacher Gábor, Mucsi Zoltán), hogy tagjaink ne csak az üzleti dolgokba kóstoljanak bele. Legyenek nyitottak másfajta élményekre, ne szürküljenek bele az állandó közgazdasági gondolatokba. Viszont azt se szeretnénk, ha kézzel fogható tudás nélkül koptatnák életüket szervezetünkbe. Mi felelünk azon tréningek megszervezéséért, amivel tagságunk olyan releváns tudással gazdagodhat, melyet sikeresen fel tud használni nem csak az egyetemi életben, hanem a munka világában is.

Kiválasztani a legjobbakat, és egy igazi csapatot épiteni belőlük: ez a Brand-HR.

H.Szűcs Helga
koordinátor

 

Számomra a BBC olyan, mint a Nutella: nem elég belőle csupán napi egy adaggal.

Czégény Orsi
koordinátor

A BBC-s lét nem csupán egy életérzés, hanem az élet érzése.

Fenes Berill
projetkvezető

Egy szervezet, ahol a tagokban túlteng a kreativitás, első hallásra lehetetlennek tűnő ötletek kerülnek megvalósításra és azt veszed észre, hogy az első pillanattól fogva a te motiváltságod is egyre jobban az egekbe szökik. Ez a BBC

Kálmán Eszter
projetkvezető

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató