Brand-HR szekció – Budapest Business Club

Brand-HR szekció

A Brand-HR szekció kezében összpontosul az egész szervezet toborzási és kiválasztási folyamatának koordinálása, a gólyatábori megjelenéstől kezdve, az interjúztatáson és Assessment Center szervezésen keresztül, egészen a bevonótábor megrendezéséig.

Brandépítő tevékenységünk magában foglal offline (kitelepülés, szóróanyagok, gerillamarketing akciók) és online (Social media, honlap) megjelenést is.

A szekció feladata továbbá tagságunk belső motivációjának fenntartása rendszeres közösségi programok, bulik, táborok, látókörbővítő beszélgetések szervezésével, valamint a mentorprogram koordinálásával.

Elkötelezett hívei vagyunk a tehetségek képzésének, támogatásának, karrierfelkészítésének, melyet a négy féléven át tartó Talent Program keretein belül valósítunk meg. Ennek szervezésében és menedzselélésben is nagy szerepet vállal a Brand-HR.

A BBC-s lét nem csupán egy életérzés, hanem az élet érzése.

Fenes Berill
alelnök

Ha majd visszagondolok az egyetemi éveimre, nem a stat vizsga jut majd eszembe, hanem az a remek csapat, akikkel a Brand-HRen belül dolgozhattam.

Szilágyi Marcell
toborzási koordinátor

 

A BBC az a diákszervezet, ahol az ’önmegvalósítás’ csak egy mindennapi szó, ahol, amit megálmodunk, holnap valóra váltjuk. Számunkra nem létezik az a szó, hogy ’lehetetlen’. Ez az a csapat, ahol életre szóló élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodok minden egyes nap.

Kuthi Boglárka
belső motivációs koordinátor

Itt megtaláltam mindent, ami értelmet adhat az egyetemi éveimnek: pörgés, szórakozás, barátok, szakmai fejlődés, tapasztalatszerzés…

Nagy Kristóf
brand koordinátor

Egy szervezet, ahol a tagokban túlteng a kreativitás, első hallásra lehetetlennek tűnő ötletek kerülnek megvalósításra és azt veszed észre, hogy az első pillanattól fogva a te motiváltságod is egyre jobban az egekbe szökik. Ez a BBC.

Kálmán Eszter
talent development koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató