Brand-HR szekció – Budapest Business Club

Brand-HR szekció

A Brand-HR szekció kezében összpontosul az egész szervezet toborzási és kiválasztási folyamatának koordinálása, a gólyatábori megjelenéstől kezdve, az interjúztatáson és Assessment Center szervezésen keresztül, egészen a bevonótábor megrendezéséig.

Brandépítő tevékenységünk magában foglal offline (kitelepülés, szóróanyagok, gerillamarketing akciók) és online (Social media, honlap) megjelenést is.

A szekció feladata továbbá tagságunk belső motivációjának fenntartása rendszeres közösségi programok, bulik, táborok, látókörbővítő beszélgetések szervezésével, valamint a mentorprogram koordinálásával.

Elkötelezett hívei vagyunk a tehetségek képzésének, támogatásának, karrierfelkészítésének, melyet a négy féléven át tartó Talent Program keretein belül valósítunk meg. Ennek szervezésében és menedzselélésben is nagy szerepet vállal a Brand-HR.

Sosem tudtam egy helyben ülni és várni, hogy vajon mi fog történni. A BBC-ben folyamatos a pörgés, gondolunk egyet és megvalósítjuk, mindezt egy csodacsapat tagjaként. Kell ennél több?

Csatlós Vanda
Alelnök

A jövőben nem azt fogják nézni, hogy mikroból kettes vagy ötös voltál, hanem hogy mivel tűnsz ki a több ezer közgáz diplomásból. A BBC ezt adja neked, egy olyan inspiráló társasággal – a második családoddal -, akivel öröm a világmegváltás!

Vizúr Péter
Toborzási koordinátor

A BBC tagjaként egy olyan társaság mindennapjainak lehetsz részese, ahol a felejthetetlen bulik mellett a szakmai fejlődés is elsődleges szempont.

Samu Bálint
Belső motivációs koordinátor

Egyetemi jelentkezésemkor reménykedtem, hogy hozzám hasonló fejlődésre vágyó és tenni akaró személyeket fogok megismerni. A BBC ennél többet adott: igaz barátokat, megismételhetetlen pillanatokat, saját magam megismerését…

Vantal Ádám
Brand koordinátor

Bátran mondhatom, hogy a BBC-hez való csatlakozásom a legjobb döntés volt, amit az egyetemi éveim alatt meghozhattam. Sokkal többet kaptam ettől a diákszervezettől, mint amit elképzeltem: a szakmai fejlődés és egy fantasztikus közösség mellett olyan felejthetetlen élményeket, amelyekre örömmel emlékszem majd vissza néhány év múlva.

Kiss Krisztina
Talent Development koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató