HR – Budapest Business Club

HR

A HR funkció kezében összpontosul az egész szervezet toborzási és kiválasztási folyamatának koordinálása, a gólyatábori megjelenéstől kezdve, az interjúztatáson és Assessment Center szervezésen keresztül, egészen a bevonótábor megrendezéséig.

A HR feladata továbbá tagságunk belső motivációjának fenntartása rendszeres közösségi programok, bulik, táborok, látókörbővítő beszélgetések szervezésével, valamint a mentorprogram koordinálásával.

Elkötelezett hívei vagyunk a tehetségek képzésének, támogatásának, karrierfelkészítésének, melyet a négy féléven át tartó Talent Program keretein belül valósítunk meg. Ennek szervezésében és menedzselélésben is nagy szerepet vállal a HR.

Soha nem gondoltam volna, hogy az egyetem falai között fogom megtalálni azt a szervezetet, ami egyszerre biztosít nekem nagymértékű szakmai fejlődést és egy hihetetlenül inspiráló közösséget, ahol a közös munka éppen akkora élvezetet nyújt, mint egy közös buli.

Lendvai Katalin
Alelnök

Tele tettvággyal léptem be a szervezetbe, s ez azóta sem csillapodott. Alkotni szeretnék valami maradandót a társadalomban, s a BBC segít hogy ezen célomhoz közelebb kerüljek. Itt igazán önmagam lehetek, a barátaim társaságában.

Pazonyi Zsuzsi
Toborzási koordinátor

BBC? Számomra azt a helyet jelenti, ahol lehetőségem van megvalósítani a legelrugaszkodottabb ötleteimet is egy olyan társaság támogatásával és motiválásával, akiket mára már a második családomnak tekintek.

 

Tóth Alexandra
Belső motivációs koordinátor

Mind azért jelentkeztünk, hogy megkapjunk valami olyat, amit az egyetem nem tud megadni nekünk… De sosem gondoltam volna, hogy ennyivel többet is kaphatok. Személyes és szakmai fejlődés, inspiráló közösség és életre szóló barátságok!

Varga Bianka
Talent Development koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató