HR szekció – Budapest Business Club

HR szekció

A HR szekció kezében összpontosul az egész szervezet toborzási és kiválasztási folyamatának koordinálása, a gólyatábori megjelenéstől kezdve, az interjúztatáson és Assessment Center szervezésen keresztül, egészen a bevonótábor megrendezéséig.

A szekció feladata továbbá tagságunk belső motivációjának fenntartása rendszeres közösségi programok, bulik, táborok, látókörbővítő beszélgetések szervezésével, valamint a mentorprogram koordinálásával.

Elkötelezett hívei vagyunk a tehetségek képzésének, támogatásának, karrierfelkészítésének, melyet a négy féléven át tartó Talent Program keretein belül valósítunk meg. Ennek szervezésében és menedzselélésben is nagy szerepet vállal a HR.

A jövőben nem azt fogják nézni, hogy mikroból kettes vagy ötös voltál, hanem hogy mivel tűnsz ki a több ezer közgáz diplomásból. A BBC ezt adja neked, egy olyan inspiráló társasággal – a második családoddal -, akivel öröm a világmegváltás!

Vizúr Péter
Alelnök

Soha nem gondoltam volna, hogy az egyetem falai között fogom megtalálni azt a szervezetet, ami egyszerre biztosít nekem nagymértékű szakmai fejlődést és egy hihetetlenül inspiráló közösséget, ahol a közös munka éppen akkora élvezetet nyújt, mint egy közös buli.

Lendvai Katalin
Toborzási koordinátor

Tudod milyen érzés amikor közel 100 barátod látod igazán boldognak azon az alkalmon amit te szerveztél? Én már tudom! A BBC-ben átélhettem. Igazán hálás vagyok ezért!

Lázár György
Belső motivációs koordinátor

Számomra a BBC az a hely, ahol igazán ki tudtam teljesedni, sosem találkoztam ennyi elképesztő emberrel ezelőtt. Emberileg és szakmailag is támogatnak, bármikor számíthatok rájuk, mára már ők lettek a világom közepe.

Jójárt Emese
Talent Development koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató