Brand-HR szekció – Budapest Business Club

Brand-HR szekció

A Brand-HR szekció kezében összpontosul az egész szervezet toborzási és kiválasztási folyamatának koordinálása, a gólyatábori megjelenéstől kezdve, az interjúztatáson és Assessment Center szervezésen keresztül, egészen a bevonótábor megrendezéséig.

Brandépítő tevékenységünk magában foglal offline (kitelepülés, szóróanyagok, gerillamarketing akciók) és online (Social media, honlap) megjelenést is.

A szekció feladata továbbá tagságunk belső motivációjának fenntartása rendszeres közösségi programok, bulik, táborok, látókörbővítő beszélgetések szervezésével, valamint a mentorprogram koordinálásával.

Elkötelezett hívei vagyunk a tehetségek képzésének, támogatásának, karrierfelkészítésének, melyet a négy féléven át tartó Talent Program keretein belül valósítunk meg. Ennek szervezésében és menedzselélésben is nagy szerepet vállal a Brand-HR.

Ha majd visszagondolok az egyetemi éveimre, nem a stat vizsga jut majd eszembe, hanem az a remek csapat, akikkel a Brand-HR-en belül dolgozhattam.

Szilágyi Marcell
alelnök

 

Partyzni mindenki tud, ha akar. Tanulni is a jó vizsgákért. 4-kor hazamenni a buliból és tanulni a “másnapi” vizsgára azt már csak kevesebben tudnak. Jó az ilyen emberek között otthon érezni magam!

Kristóf Benjámin 

toborzási koordinátor

A BBC tagjaként egy olyan társaság mindennapjainak lehetsz részese, ahol a felejthetetlen bulik mellett a szakmai fejlődés is elsődleges szempont.

Frank Boglárka

belső motivációs koordinátor

Ha egy őrült tudós az időgépével visszarepítene a 2 évvel ezelőtti gólyatáboromba és megadná a lehetőséget, hogy más diákszervezethez csatlakozhassak, én akkor is a BBC-t választanám.

Vásárhelyi-Tóth Attila
brand koordinátor

Sosem tudtam egy helyben ülni és várni, hogy vajon mi fog történni. A BBC-ben folyamatos a pörgés, gondolunk egyet és megvalósítjuk, mindezt egy csodacsapat tagjaként. Kell ennél több?

Csatlós Vanda
talent development koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató