Consulting szekció – Budapest Business Club

Consulting szekció

A Consulting a BBC legújabb, menedzsment tanácsadással, kutatással és fejlesztéssel foglalkozó szekciója.

A piacon működő cégek 78%-a nem törődik azzal, hogy a mindennapi kihívások mellett jövőbe mutató és jelent fejlesztő feladatokra figyelmet és energiát fordítson, azonban a Budapest Business Clubnál úgy gondoljuk, hogy egy dinamikusan működő szervezet életében elengedhetetlen az ehhez kapcsolódó támogató funkciók megfelelő kiépítése.

Ezért jött létre a Consulting szekció, ami két fő tevékenységgel foglalkozik: folyamatfejlesztéssel és piackutatással.

Felelős koordinátorok szakmai támogatásával szekciókon átívelő projektek valósulnak meg, a tagság a saját szekciós munkája mellett megfelelő oktatást követően foglalkozhat ezeken a területeken.

Folyamatfejlesztések során a projektcsapat egy-egy mindennapi működéshez szükséges folyamatot tanácsadó cégek által használt módszer alapján vizsgál meg, és tesz javaslatokat a hatékonyabb működés érdekében. Piackutatást pedig kvalitatív és kvantitatív technikákkal a szervezet fejlődését segítő területek és felmerülő kérdések mélyebb megismerése és megválaszolása miatt végez.

A Consulting messze az egyetlen olyan hely, ahol a tankönyvekben leírt menedzsment és marketing módszereket élesben használhatod, miközben a BBC működését viszed előre.

 

A Consulting szekció alapító alelnökeként számomra BBC-snek lenni egyet jelent az önmegvalósítással. Olyan tudás és tapasztalat birtokába kerülhettem, olyan kihívásokkal szembesültem és olyan szituációkat oldottam meg az évek során, melyre az egyetemen belül máshol nem lett volna lehetőségem. Végzős nemzetközi gazdálkodás szakos hallgatóként a szervezetben és a munkahelyemen is menedzsment tanácsadással foglalkozom, a szervezet segített megismerni azt a területet, amivel a későbbiekben is foglalkozni szeretnék. Én a BBC-vel együtt hozom ki az egyetemi éveimből a maximumot!

Hires Lilla
alelnök, Consulting

Vass Dóra
folyamatfejlesztés koordinátor

Czégény Orsolya
piackutatási koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató