Event Management szekció

„Kreativitás, csapatmunka, nagyot álmodás és megvalósítás” – így jellemezhetjük az Budapest Business Club Event Management szekcióját. Fő célunk, hogy minőségi, egyedi és élményteremtő rendezvényekkel színesítsük a hallgatók mindennapjait, valamint segítsük látókörük bővítését, illetve az egyetemen tanultak kiegészítését aktuális, érdekes témákban. Ezen programok megálmodása, megtervezése, kivitelezése, promóciója valamint lebonyolítása áll a szekció feladatának fókuszában.
Projektcsapatokban dolgozva értékes rendezvényszervezői, koordinálási és vezetői tapasztalatokra tesznek szert tagjaink, mely során saját és közös ötleteik kerülhetnek megvalósításra. Emellett az online és az offline marketing területén is egyedülálló gyakorlati tudással gazdagodnak az Event Management szekció tagjai, hiszen rendezvényeinkkel több ezer hallgatót érünk el, így folyamatosan törekszünk a fiatalos, vonzó, érdeklődést felkeltő marketingötletek kommunikálására.
Tehát amit megtanulsz, ha a szekció tagja leszel:
• Csapatmunka, mert senki nem tud egyedül egy telt házas előadást lebonyolítani.
• Problémamegoldás, mert Murphy törvénye igaz, ha valami elromolhat, az el is fog! De mindenre van megoldás, és ezt te is tudod!
• Alkalmazkodás és helyzetfelismerés, mert folyamatosan adaptálódunk a „piacunkhoz”, a résztvevőinkhez, hogy mindig meg tudjunk újulni, és ezáltal biztosítani a garantált élményt rendezvényeinken.
Nyitottak vagyunk a proaktív hozzáállásra, kreativitásra, hatékonyságra és motiváltságra. Ha ez megvan, mindenképpen az Event Management szekcióban a helyed!

A BBC az, ami kitölti és feldobja a napjaimat. Legyen szó előadásszervezésről, marketing ötletelésről, vagy akár közösségi programról, bulizásról – mindig ott van minden nap. Nem is beszélve azokról a tapasztalatokról, fejlődési lehetőségekről, élményekről és barátokról, amiket és akiket mind BBC-től kaptam.

Kiss Dóri
koordinátor

 

Csak az event management ad Neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Farkas István
koordinátor

 

Miért pont a BBC? Mert amellett, hogy élvezed, amit csinálsz, hirtelen arra eszmélsz, hogy rengeteg tapasztalattal gazdagodsz és a barátaid száma is jócskán megnő.

Kovács Márton
projektvezető

 

Az Event Menedzsment szekció lehetővé tette számomra, hogy már elsősként olyan feladatokkal és kihívásokkal kerüljek szembe, amelyekkel a „valós életben” csak sokkal később lenne lehetőségem. Nagyszerű érzés és öröm látni, hogy hogy lesz egy ötletből több száz fős előadás és büszke vagyok rá, hogy ez a Mi munkánk eredménye. Ugyanakkor mindezt egy szakmailag nagyon inspiráló és jófej társaság tagjaként tehetem, akikkel élmény minden egyes perc!

Tankó Réka
projetkvezető

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató