Event management szekció – Budapest Business Club

Event Management szekció

Fő célunk, hogy minőségi, egyedi és élményteremtő rendezvényekkel színesítsük a hallgatók mindennapjait, valamint segítsük látókörük bővítését és az egyetemen tanultak kiegészítését aktuális, érdekes témákban.

Ezen programok megálmodása, megtervezése, kivitelezése, promóciója valamint lebonyolítása áll a szekció feladatának fókuszában, így a rendezvényszervezés mellett a kreatív gondolkodás és az online-offline marketing területén is nagy tapasztalatot szerzünk.

A BBC számomra olyan, mint a második családom. Olyan inspiráló közösségben lehetek ami arra ösztönöz, hogy olyan dolgokat vigyek véghez, amikre nem is tudtam, hogy képes vagyok. Itt új kihívásokat teljesítve kihozthatod magadból a legjobbat és olyan tapasztalatokat és élményeket szerezhetsz, amik az egyetemi éveid felejthetetlen részei lesznek!

Zsatku Bettina
alelnök

 

Amikor felvettek a BBC-be már volt valamiféle elképzelésem arról mi vár majd rám. Új barátokra, személyes fejlődésre számítottam, de ennél sokkal többet kaptam és szerintem mindnyájan…

Füller Kamilla
marketing koordinátor

 

Amikor tavaly ősszel hazahoztam a diákszevezeti tájolót, és meséltem a családomnak az egyetemi szervezetektől, már akkor látták, hogy mániákusan imádom a BBC-t… ez az érzés azóta sem változott.

Klisóczki Fanni
event koordinátor

Anno azt reméltem, hogy szakmailag fejlődhetek majd a BBC-ben, arra viszont nem számítottam, hogy ezen felül még egy szuper közösséget is kapok, akik mindig motiválnak és a lehetetlent sem tartják megvalósíthatatlannak. A BBC a második családunk.

Sándor Petra

event koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató