Event management szekció – Budapest Business Club

Event Management szekció

Fő célunk, hogy minőségi, egyedi és élményteremtő rendezvényekkel színesítsük a hallgatók mindennapjait, valamint segítsük látókörük bővítését és az egyetemen tanultak kiegészítését aktuális, érdekes témákban.

Ezen programok megálmodása, megtervezése, kivitelezése, promóciója valamint lebonyolítása áll a szekció feladatának fókuszában, így a rendezvényszervezés mellett a kreatív gondolkodás és az online-offline marketing területén is nagy tapasztalatot szerzünk.

A BBC az, ami kitölti és feldobja a napjaimat. Legyen szó előadásszervezésről, marketing ötletelésről, vagy akár közösségi programról, bulizásról – mindig ott van minden nap. Nem is beszélve azokról a tapasztalatokról, fejlődési lehetőségekről, élményekről és barátokról, amiket és akiket mind BBC-től kaptam.

Kiss Dóri
alelnök

 

Miért pont a BBC? Mert amellett, hogy élvezed, amit csinálsz, hirtelen arra eszmélsz, hogy rengeteg tapasztalattal gazdagodsz és a barátaid száma is jócskán megnő.

Kovács Márton
marketing koordinátor

 

Az Event Menedzsment szekció lehetővé tette számomra, hogy már elsősként olyan feladatokkal és kihívásokkal kerüljek szembe, amelyekkel a „valós életben” csak sokkal később lenne lehetőségem. Nagyszerű érzés és öröm látni, hogy hogy lesz egy ötletből több száz fős előadás és büszke vagyok rá, hogy ez a Mi munkánk eredménye. Ugyanakkor mindezt egy szakmailag nagyon inspiráló és jófej társaság tagjaként tehetem, akikkel élmény minden egyes perc!

Tankó Réka
projektmenedzsment koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató