Event management szekció – Budapest Business Club

Event Management szekció

Fő célunk, hogy minőségi, egyedi és élményteremtő rendezvényekkel színesítsük a hallgatók mindennapjait, valamint segítsük látókörük bővítését és az egyetemen tanultak kiegészítését aktuális, érdekes témákban.

Ezen programok megálmodása, megtervezése, kivitelezése, promóciója valamint lebonyolítása áll a szekció feladatának fókuszában, így a rendezvényszervezés mellett a kreatív gondolkodás és az online-offline marketing területén is nagy tapasztalatot szerzünk.

Anno azt reméltem, hogy szakmailag fejlődhetek majd a BBC-ben, arra viszont nem számítottam, hogy ezen felül még egy szuper közösséget is kapok, akik mindig motiválnak és a lehetetlent sem tartják megvalósíthatatlannak. A BBC a második családom.

Sándor Petra
Alelnök

Egy hely, ahol merhetsz nagyot álmodni, kihozhatod magadból a legjobbat és ezt olyan emberek között teheted meg, akik folyamatosan inspirálnak. Egy közösség, ami nem ismer lehetetlent. Számomra ez a BBC.

Bende Bernadett
Marketing koordinátor

Amikor csatlakoztam a BBC-hez, főleg gyakorlati tapasztalatra vágytam, amivel kiegészíthetem az egyetemen szerzett elméleti tudásomat. Ennél sokkal többet kaptam: szakmai és személyes fejlődést, életre szóló barátságokat, amikért nem lehetek eléggé hálás.

Lukács Lilla
Event koordinátor

Egy közösség, ahol mindig otthon érzed magad.
Egy szervezet, ami nem ismer lehetetlent.
A BBC az, ami értelmet ad az egyetemi létnek!

Tölli Regina
Event koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató