Event management szekció – Budapest Business Club

Event Management szekció

Fő célunk, hogy minőségi, egyedi és élményteremtő rendezvényekkel színesítsük a hallgatók mindennapjait, valamint segítsük látókörük bővítését és az egyetemen tanultak kiegészítését aktuális, érdekes témákban.

Ezen programok megálmodása, megtervezése, kivitelezése, promóciója valamint lebonyolítása áll a szekció feladatának fókuszában, így a rendezvényszervezés mellett a kreatív gondolkodás és az online-offline marketing területén is nagy tapasztalatot szerzünk.

A BBC az, ami kitölti és feldobja a napjaimat. Legyen szó előadásszervezésről, marketing ötletelésről, vagy akár közösségi programról, bulizásról – mindig ott van minden nap. Nem is beszélve azokról a tapasztalatokról, fejlődési lehetőségekről, élményekről és barátokról, amiket és akiket mind BBC-től kaptam.

Kiss Dóri
alelnök

 

A BBC -től megkaphatom mindazt, amit az egyetemtől nem feltétlen: közösséget, gyakorlati tapasztalatokat és rengeteg élményt.

Molnár Polli
marketing koordinátor

 

A BBC és azon belül az Event Management szekció számomra az a löket, ami ahhoz kell, hogy olyan dolgokba vágjak bele és vigyek véghez, amikről álmodni sem mertem volna, hogy meg tudom valósítani. És mi történik, ha néha elbizonytalanodom? A társaim, barátaim, második családom inspirál és segít bármit megvalósítani.

Molnár Réka
projektmenedzsment koordinátor

A BBC számomra olyan, mint a második családom. Olyan inspiráló közösségben lehetek ami arra ösztönöz, hogy olyan dolgokat vigyek véghez, amikre nem is tudtam, hogy képes vagyok. Itt új kihívásokat teljesítve kihozthatod magadból a legjobbat és olyan tapasztalatokat és élményeket szerezhetsz, amik az egyetemi éveid felejthetetlen részei lesznek!

Zsatku Bettina

CBF koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató