Talent Program – Budapest Business Club
A BBC számára fontos szerepet játszik a tagok képzése, támogatása és karrierfejlesztése. A 4 félévén át tartó Talent Programunk célja, hogy a hozzánk csatlakozó tagok egyetemi tanulmányaik mellett elsajátítsák azokat a fontos kompetenciákat, amelyek később a szakmai életben előnyt jelentenek és egy sikeres karrier kiépítéséhez vezetnek.
SZERVEZETI MŰKÖDÉS ALAPJAI (Learnovation) 

Egy másfél hónapos tanulási folyamat során az új tagok csapatokban dolgozva megismerkednek a BBC működésének alapjaival, partnercégek számára közösen kidolgoznak egy együttműködési ajánlatot, amelyet tárgyalási szituációban, illetve egy Prezentációs Est keretein belül is bemutatnak.

A félév során tárgyalástechnikai és prezentációs tréninget biztosítunk számukra.
SZERVEZET MŰKÖDTETÉSE 

A Learnovation teljesítése után a tagok szekciós, vagy interszekciós projektekben vesznek részt:

  • Brand- HR: brandépítés, toborzás, belső motiváció
  • Sales: ügyfél-kapcsolattartás, szponzoráció, tárgyalás
  • Event managment: rendezvényszervezés, marketing, projektmenedzsment

A projektekben való gyakorlati tapasztalatszerzés kiegészül egy projektvezetői, illetve a partnercégek által tartott, három különböző témájú tréninggel.

SPECIALIZÁCIÓ

A már projekttagi, illetve projektvezetői tapasztalattal rendelkező tagjaink három karrierút (vezető, szakértő, tanácsadó) közül választhatnak, ahol a következő feladatok várnak Rájuk:

  • Vezetők: projektek koordinálása és a szekciós tagság vezetése
  • Szakértők: szakmai képzésben való részvétel a shadowing program keretein belül, amely során a belső employer branding, a tárgyalástechnika, a kiválasztás, a marketing, vagy akár az ügyfélmenedzsment szakértőivé válhatnak
  • Tanácsadók: folyamatfejlesztési és management tanácsadás alapjainak elsajátítása, a diákszervezet folyamatainak és működésének alakítása

Mindezek mellett a különböző karrierutak képviselői partnercégek által tartott tréningeken vesznek részt.

KARRIERFELKÉSZÍTÉS

A Stage 4-es tagok számára a karrierfelkészítésen van a hangsúly, így a CV tanácsadás, az interjútechnika, illetve az AC tréning mellett szakmai gyakorlati hely keresési segítséget is nyújtunk.

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató