Jelentkezés – Budapest Business Club

Kedves érdeklődő!

 

A Budapest Business Club ebben a félévben is várja jelentkezőit a HR, Event Management és Sales szekciójába.

Mit kell tenned, hogy Te is a BBC csapatát erősítsd?

Első lépésként küldd el önéletrajzod* a bbcvezetoseg@gmail.com e-mail címre. Válaszként kapsz tőlünk egy kérdőívet, aminek a kitöltésével és visszaküldésével véglegesítheted jelentkezésedet. A kérdőív kitöltése során továbbá lehetőséged lesz megjelölni az általad leginkább preferált szekciót.

A kérdőív és az önéletrajz alapján juthatsz be a második körbe, ahol egy rövid interjún és egy AC-n (Assessment Center) kell részt venned. Itt néhány közös, játékos feladat során arra vagyunk kíváncsiak, hogy tudsz csapatban dolgozni.

Az itt kiválasztott jelentkezők kapnak meghívást a bevonó táborunkba, amit október 4-6. között rendezünk meg Örkényben. A bevonó táborban való részvétel feltétele a csatlakozásnak, mivel itt válhattok a BBC teljes értékű tagjává, továbbá a táborban fogtok megismerkedni egymással, a szervezet működésével és és természetesen a „BBC életérzéssel” is , ami minden egyes közösségi programot, bulit, összejövetelt átjár.

Jelentkezési határidő: szeptember 20. éjfél

Amennyiben további kérdéseid lennének a jelentkezéssel vagy a szervezettel kapcsolatban, nézz körül a honlapunkon keress minket az egyetem folyosóin február első két hetében vagy Facebook üzenetben! Gyere el infóestjeink egyikére!

 

Sok sikert a jelentkezéshez, reméljük hamarosan személyesen is találkozunk!

 

*Egy kis segítség az önéletrajzhoz:

  • Ne használj Europass sablont, tudsz ennél sokkal kreatívabb, kifejezőbb lenni.
  • A kötelező elemek mellett ismerjünk meg téged is!
  • Semmi baj, ha még nincsen szakmai tapasztalatod, nem dolgoztál még, sokkal inkább kíváncsiak vagyunk a hobbijaidra, érdeklődési körödre, bármilyen érdekes információra Rólad.
  • A CV ne legyen hosszabb egy oldalnál.

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató