Sales – Budapest Business Club

Sales

A Sales funkció a BBC vállalati partneri kapcsolatainak kialakításában és működtetésében vesz részt.

Ehhez a funkcióhoz köthető az összes szponzorációs együttműködés és pénzügyi folyamat diákszervezetünk és a vállalati szféra között. Hétről hétre igazi nagyvállalatokkal dolgozunk együtt és sales folyamatokat koordinálunk.

Partnereinkkel hosszútávú együttműködések kialakítására törekszünk, amelyek során bő és hasznosítható kapcsolati hálót építünk ki mind szervezeti, mind egyéni szinten.

Másodévesként csatlakoztam a BBC-hez, és úgy gondolom, ez az a közeg, ahol igazán magamra találtam. Legyen az szuper közösség, szakmai fejlődés, céges kapcsolatok, vagy életre szóló lehetőségek, a BBC által mindezt megkaptam!

Andel Renáta
Alelnök, Sales

A BBC az a diákszervezet, amivel a legjobban ki tudod egészíteni az egyetemi tanulmányaidat. Rengeteg tapasztalatra,tudásra, és nem utolsó sorban barátra lehet itt szert tenni. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy csatlakoztam!

Sarka Fanni
Termékszponzorációs koordinátor

A BBC-vel a lehetőségek tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen: projektvezetés, szakmai tapasztalatszerzés, na meg persze rengeteg felejthetetlen élmény és közösségi program…ez mind-mind része a BBC életérzésnek.

Varró Zsófia
Business Development koordinátor

Nehéz lenne néhány szóban kifejteni, mi mindent köszönhetek ennek a diákszervezetnek. Rengeteg felejthetetlen élményt és nagyon sok barátot szereztem ez alatt az egy év alatt, nem beszélve a határtalan szakmai fejlődésről és lehetőségekről. A BBC a legjobb dolog, ami történt velem az egyetemen.

Darabos Dorina
Meetup koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató