Sales szekció – Budapest Business Club

Sales szekció

A Sales szekció a BBC vállalati partneri kapcsolatainak kialakításában és működtetésében vesz részt.

Ehhez a szekcióhoz köthető az összes szponzorációs együttműködés és pénzügyi folyamat diákszervezetünk és a vállalati szféra között. Hétről hétre igazi nagyvállalatokkal dolgozunk együtt és sales folyamatokat koordinálunk.

Partnereinkkel hosszútávú együttműködések kialakítására törekszünk, amelyek során bő és hasznosítható kapcsolati hálót építünk ki mind szervezeti, mind egyéni szinten.

Egyetemi éveim legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam a BBC-hez. Köszönöm azt a sok élményt, tapasztalatot, amit kaptam és azt a sok embert, akit megismertem.

Kőműves Marcell
Alelnök

Másodévesként csatlakoztam a BBC-hez, és úgy gondolom, ez az a közeg, ahol igazán magamra találtam. Legyen az szuper közösség, szakmai fejlődés, céges kapcsolatok, vagy életre szóló lehetőségek, a BBC által mindezt megkaptam!

Andel Renáta
Termékszponzoráció koordinátor

Számomra fontos, hogy olyat csináljak az egyetem alatt, amire később nem lesz lehetőségem. Éppen ezért döntöttem a diákszervezeti élet mellett. Nálunk nem csak tudást és igazi gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz, de olyan barátokat is, akikre mindig számíthatsz majd! Szakmaiság és közösség, ez a BBC két alappillére.

Jandó Ákos
CCBF koordinátor

Ha egy mondatban kéne megfogalmaznom, mit jelent számomra a BBC, akkor elég nagy bajban lennék. Sokkal többet adott már most nekem, mint amit előzetesen elképzeltem. Életem egyik legjobb döntése volt csatlakozni.

Rozmanicz Lisa
Meetup koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató