Sales szekció – Budapest Business Club

Sales szekció

A Sales szekció a BBC vállalati partneri kapcsolatainak kialakításában és működtetésében vesz részt.

Ehhez a szekcióhoz köthető az összes szponzorációs együttműködés és pénzügyi folyamat diákszervezetünk és a vállalati szféra között. Hétről hétre igazi nagyvállalatokkal dolgozunk együtt, tárgyalásokon veszünk részt és sales folyamatokat koordinálunk.

Partnereinkkel hosszútávú együttműködések kialakítására törekszünk, mely során bő és hasznosítható kapcsolati hálót építünk ki mind szervezeti, mind egyéni szinten.

Itt megtaláltam mindent, ami értelmet adhat az egyetemi éveimnek: pörgés, szórakozás, barátok, szakmai fejlődés, tapasztalatszerzés…

Nagy Kristóf
alelnök

Még csak egy éve csatlakoztam a BBC-hez, de már most minden képzeletemet felülmúlta. Félek belegondolni, mennyire nehéz lesz egyszer hátrahagyni ezt a remek csapatot és egyben imádnivaló közösséget.

Mézes Ábel
termékszponzoráció koordinátor

A BBC lehetőségek tárháza, amióta beléptem egyre csak többet és többet kaptam. Koordinátorként, tapasztalataimból most már én is adhatok.

Czeke Barbara
CBF koordinátor

Nem hittem volna, hogy az egyetemen egy ennyire jó közösségbe kerülhetek. Mindezt komoly szakmai munka és kihívások közepette. Abban pedig biztos vagyok, hogy ezek az élmények és tapasztalatok egy életre szólnak.

Szelőczei Dávid
meetup koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató