Sales szekció

A Sales (más nevén Pénzügy) szekció a BBC vállalati partneri kapcsolatainak kialakításában és működtetésében vesz részt. Ehhez a szekcióhoz köthető az összes szponzorációs együttműködés és pénzügyi folyamat a diákszervezet és a vállalati szféra között.

Az egyik legizgalmasabb feladat a szponzorokkal való együttműködés, hiszen igazi nagyvállalatokkal dolgozunk együtt hétről hétre, hogy ez által emeljük szervezett előadásaink élményfaktorát. Sales szekciós tagjaink valódi sales folyamatokat bonyolítanak le és tárgyalásokon vesznek részt. Szervezetünk stabilitásához hosszú távú együttműködések kialakítására törekszünk a partnereinkkel, mely során bő és hasznosítható kapcsolati hálót építünk ki, mind szervezeti, mind egyéni szinten.

Ha izgalmasnak találod a vállalatokkal való kommunikációt, a tárgyalásokat, és szívesen kipróbálnád magad sales cápaként (nem, nem biztosítási ügynökként), ha úgy érzed, elég belevaló vagy, hogy egy nap a te ötleteddel csábíts el egy céget a szervezetünkkel való együttműködésre, vagy érdekelnek az olyan értékesítési folyamatok amit a közepes méretű vállalatok alkalmaznak, akkor a Sales szekcióban a helyed! Jelentkezz és sajátítsd el azokat az alap sales tudáselemeket amelyekre később is szükséged lesz!

Szeretek ebben a szervezetben lenni, mert amellett, hogy nap, mint nap, valós helyzeteket és problémákat kell megoldani, sokat fejleszt a magabiztosság terén is – emellett pedig egy nagyon jó társaság részesei lehetünk, akikkel az ember szívesen eltölti a szabadidejét is.

Dászkál Fruzsina
koordinátor

 

Csak a Sales ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!

Fehér András
koordinátor

 

A Budapest Business Club nemcsak barátokat, szakmai tudaát, bódulós estéket adott nekem, hanem mindezekkel együtt tapasztalatot. Ez az, amiből a későbbiekben is merítkezni fogok.

Féki Zsuzsanna
koordinátor

 

A sales szekció tagjaként egy összetartó, végletekig elhivatott csapat tagja lettem. Projektjeink során rengeteg céggel kerülünk kapcsolatba, ezáltal betekintést nyerhetek az üzleti élet gyakorlati működésébe, miközben egy professzionálisan inspiráló, ugyanakkor jófej társaság vesz körül. Rengeteg tapasztalatot szereztem, melyek során mind szakmailag, mind jellemben fejlődtem, olyan élmények és tapasztalatok birtokába jutva, melyek felkészítenek a nagybetűs életre.

Bogos Boglárka
projetkvezető

 

 

Én azért szeretek a szervezetben lenni, mert nagyvállalatokkal tárgyalhatok és kerülhetek kapcsolatba a BBC által.

Dálnoki Bence
projetkvezető

 

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató