Sales szekció – Budapest Business Club

Sales szekció

A Sales szekció a BBC vállalati partneri kapcsolatainak kialakításában és működtetésében vesz részt.

Ehhez a szekcióhoz köthető az összes szponzorációs együttműködés és pénzügyi folyamat diákszervezetünk és a vállalati szféra között. Hétről hétre igazi nagyvállalatokkal dolgozunk együtt, tárgyalásokon veszünk részt és sales folyamatokat koordinálunk.

Partnereinkkel hosszútávú együttműködések kialakítására törekszünk, mely során bő és hasznosítható kapcsolati hálót építünk ki mind szervezeti, mind egyéni szinten.

A legjobb dolog a BBC-ben az, hogy ilyenkor nehéz kiemelni a legjobb dolgot. Szakmai fejlődés, bulik és kapcsolatépítés mind egy helyen.

Kovács Dániel
alelnök

A szervezeten belül olyan képességekre tehetünk szert, melyekről nem is sejtettük korábban, hogy rendelkezünk velük. Az idegenekkel való tárgyalás, az üzleti partnerek igényének felmérése és a pörgős közösségi élet egy csapásra a hétköznapok részévé válik.

Híves Estilla
termékszponzoráció koordinátor

Veni, vidi, vici. Jöttem BBC, Láttam profizmus, szaktudás, legjobb közösség. Mindez szükséges győzelemhez karrierben és életben.

Dobson Dénes
CBF koordinátor

A BBC-ben azt szeretem a legjobban, hogy nincs rossz ötlet. Együtt mindent megvalósítunk, mert a tagokat a közös fejlődés motiválja. Jó egy olyan közösséghez tartozni, ahol napközben megváltjuk a világot, éjszaka pedig ezt közösen megünnepeljük.

Teberle Szimonetta
meetup koordinátor

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató