Consulting Team – Budapest Business Club

Consulting Team

A Consulting Team a többi funkciótól függetlenül, törzskarként működik. A szervezetünkön belül rengeteg komplex folyamat zajlik, és rengeteg minden szorul folyamatos felülvizsgálatra és fejlesztésre, amire szükséges lenne figyelmet fordítani, de a mindennapi működés mellett a vezetőségnek nincs kapacitása folyamatosan dolgozni rajtuk.

A Consulting Team pontosan ezekkel a kérdésekkel foglalkozik a félév során, és támogatja a vezetőséget a változtatást igénylő döntések előtt a projektek és az aktuális helyzet objektív felmérésével, valamint megoldási alternatívák kidolgozásával.

Jelenleg szervezetünk egy struktúraváltás előtt áll, mely az egész szervezet működését gyökerestül érinti, a Consulting Team pedig a szervezeti átalakulásunk módját segíti és készíti elő.

Itt éreztem először, hogy igazán mertem önmagam lenni, megvalósítani az ötleteim. Az pedig, hogy egy olyan közösség támogat ebben szakmailag, akik a legcsodásabb emberek, akikkel eddig találkoztam, csak hab a tortán.

Eszes Judit
Consulting Team Vezető

Ha az egyetemre gondolok akkor általában a BBC jut eszembe, és nem a tanórák. Ez egy szuper közösség, egy hely, ahol kibontakozhatsz, és mindig tanulhatsz valami újat, akár saját magadról. Hatodik féléve vagyok a tagja, és úgy érzem, még mindig képes újat nyújtani.

Kovács Attila
Consulting Team Vezető

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató