Sales szekció – Budapest Business Club

Sales szekció

A Sales szekció a BBC vállalati partneri kapcsolatainak kialakításában és működtetésében vesz részt.

Ehhez a szekcióhoz köthető az összes szponzorációs együttműködés és pénzügyi folyamat diákszervezetünk és a vállalati szféra között. Hétről hétre igazi nagyvállalatokkal dolgozunk együtt, tárgyalásokon veszünk részt és sales folyamatokat koordinálunk.

Partnereinkkel hosszútávú együttműködések kialakítására törekszünk, mely során bő és hasznosítható kapcsolati hálót építünk ki mind szervezeti, mind egyéni szinten.

Szeretek ebben a szervezetben lenni, mert amellett, hogy nap, mint nap, valós helyzeteket és problémákat kell megoldani, sokat fejleszt a magabiztosság terén is – emellett pedig egy nagyon jó társaság részesei lehetünk, akikkel az ember szívesen eltölti a szabadidejét is.

Dászkál Fruzsina
alelnök

Napközben email-t írsz, telefonálsz, tárgyalsz, szerzel egy csomó támogatást, este pedig megünnepled. Ez a Sales.

Laurinyecz Marci
termékszponzoráció koordinátor

A legjobb dolog a BBC-ben az, hogy ilyenkor nehéz kiemelni a legjobb dolgot. Szakmai fejlődés, bulik és kapcsolatépítés mind egy helyen.

Kovács Dániel
CBF koordinátor

Csak a fantázia szab határokat.

Phommavong Dávid
meetup koordinátor

 

A sales szekció tagjaként egy összetartó, végletekig elhivatott csapat tagja lettem. Projektjeink során rengeteg céggel kerülünk kapcsolatba, ezáltal betekintést nyerhetek az üzleti élet gyakorlati működésébe, miközben egy professzionálisan inspiráló, ugyanakkor jófej társaság vesz körül. Rengeteg tapasztalatot szereztem, melyek során mind szakmailag, mind jellemben fejlődtem, olyan élmények és tapasztalatok birtokába jutva, melyek felkészítenek a nagybetűs életre.

Bogos Boglárka
projetkvezető

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató