HR

A HR funkció kezében összpontosul az egész szervezet toborzási és kiválasztási folyamatának koordinálása, a gólyatábori megjelenéstől kezdve, az interjúztatáson és Assessment Center szervezésen keresztül, egészen a bevonótábor megrendezéséig.

A HR feladata továbbá tagságunk belső motivációjának fenntartása rendszeres közösségi programok, bulik, táborok, látókörbővítő beszélgetések szervezésével, valamint a mentorprogram koordinálásával.

Elkötelezett hívei vagyunk a tehetségek képzésének, támogatásának, karrierfelkészítésének, melyet a négy féléven át tartó Talent Program keretein belül valósítunk meg. Ennek szervezésében és menedzselélésben is nagy szerepet vállal a HR.

Mikor jelentkeztem, még nem sejtettem, mi mindent jelenthet számomra egy diákszervezet. A BBC-től kaptam egy nagy családot, ahol a szakmai kihívások és lehetőségek mellett életre szóló barátságokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagodtam. Számomra a BBC évek múlva is az a hely marad, ahol az álmok megvalósulnak, és semmi sem lehetetlen.

Bóta Kata
HR Lead

A BBC által számos szakmai tapasztalatot szereztem, amelyek során nagyon sokat fejlődhettem minden területen. Emellett nagyon sok értékes embert és barátságot köszönhetek a szervezetnek.

Babolcs Emese
Talent Development Lead

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató