Consulting Team

A Consulting Team a többi funkciótól függetlenül, törzskarként működik. A szervezetünkön belül rengeteg komplex folyamat zajlik, és rengeteg minden szorul folyamatos felülvizsgálatra és fejlesztésre, amire szükséges lenne figyelmet fordítani, de a mindennapi működés mellett a vezetőségnek nincs kapacitása folyamatosan dolgozni rajtuk.

A Consulting Team pontosan ezekkel a kérdésekkel foglalkozik a félév során, és támogatja a vezetőséget a változtatást igénylő döntések előtt a projektek és az aktuális helyzet objektív felmérésével, valamint megoldási alternatívák kidolgozásával.

Jelenleg szervezetünk egy struktúraváltás előtt áll, mely az egész szervezet működését gyökerestül érinti, a Consulting Team pedig a szervezeti átalakulásunk módját segíti és készíti elő.

A BBC szebbé varázsolta az egyetemi éveimet, hiszen rengeteg új, csodás és inspiráló embert ismerhettem meg, akikkel sok közös élményünk született, valamint olyan szakmai tudással gazdagodtam, amelyet máshol nem kaphattam volna meg. Egyszóval a legprofibb és legkirályabb diákszervezet, ahova mindenképp megéri csatlakozni!

Bodnár Csenge
Consulting Team Lead

Ha valamit meg kéne neveznem, amit a BBC adott, akkor az összetartó társaságot, a végtelen motivációt és rengeteg lehetőséget mondanám! Itt mindig van, aki támogasson és mellettem álljon. A legjobb dolog, ami történhetett velem az egyetemi éveim alatt.

Hollósy Laura
Consulting Team Lead

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató