Consulting Team

A Consulting Team a többi funkciótól függetlenül, törzskarként működik. A szervezetünkön belül rengeteg komplex folyamat zajlik, és rengeteg minden szorul folyamatos felülvizsgálatra és fejlesztésre, amire szükséges lenne figyelmet fordítani, de a mindennapi működés mellett a vezetőségnek nincs kapacitása folyamatosan dolgozni rajtuk.

A Consulting Team pontosan ezekkel a kérdésekkel foglalkozik a félév során, és támogatja a vezetőséget a változtatást igénylő döntések előtt a projektek és az aktuális helyzet objektív felmérésével, valamint megoldási alternatívák kidolgozásával.

Jelenleg szervezetünk egy struktúraváltás előtt áll, mely az egész szervezet működését gyökerestül érinti, a Consulting Team pedig a szervezeti átalakulásunk módját segíti és készíti elő.

A BBC megmutatta nekem, hogyha használjuk a képzeletünket és lehetőségeinket egy inspiráló és motiváló közösségben, akkor a korlátok is korlátlanná válhatnak. Egy hely, ahol mindenkinek lehetősége van a kibontakozásra, miközben jelentős szakmai tudással és életre szóló barátságokkal gazdagodhat!

Nyáry Anett
Consulting Team Lead

Nehéz pontosan megfogalmazni, hogy mi is az, ami minden félévemben motivál arra, hogy megpróbáljam a maximumot kihozni belőle. A közösség, a tréningek, a kihívások, a felelősség, az élmények? Talán ez így mind együtt; a BBC.

Szilágyi Anna
Consulting Team Lead

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató