Vezetőség

Egyetemi éveim legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam a BBC-be. Köszönöm azt a sok élményt, tapasztalatot, amit kaptam és azt a sok embert, akit megismertem.

Kőműves Marcell
Társelnök

Másodévesként csatlakoztam a BBC-hez, és úgy gondolom, ez az a közeg, ahol igazán magamra találtam. Legyen az szuper közösség, szakmai fejlődés, céges kapcsolatok, vagy életre szóló lehetőségek, a BBC által mindezt megkaptam!

Andel Renáta
Társelnök

Mindenhol ott vannak és mindig számíthatsz rájuk. A BBC-ben nem csak szakmai tudást, hanem barátokat is találsz az életed napjaira, legyen az lent vagy fent. A közös munka célt, a társaság örömet ad. Ambiciózus és szeretetteljes közösség, akiket motiválnak a kihívások. Rengeteget tanultam az eddig itt töltött féléveim alatt.

Gál Zsuzsanna

Stage I. Vezető

Képzeld el, hogy létezik egy társaság, akik hozzád hasonlóan szeretnék a legeslegtöbbet kihozni egyetemi éveikből, miközben életre szóló egyetemi élményekkel gazdagodnak. Na ez a BBC!
Hatalmas szakmai tapasztalat, vezetői skillek, vállalati kapcsolatok, világot megváltó társak és rengeteg buli! Na meg a lehetőség, hogy kiemelkedj hallgatótársaid közül!
Életem legmeghatározóbb kalandja, az egyetemi éveimre visszagondolva nem kérdés, hogy a BBC lesz, ami először beugrik!

Varga Bence

Stage II. Vezető

Mit jelent nekem a BBC? Röviden annyit mondanék: számomra ez minden, amiről csak álmodni lehet. A BBC-ben rátaláltam a szakmaiságra, a kellően nehéz, de épp ezért remek kihívásokra, és kipróbálhattam magam számtalan helyzetben és projektben, ami segített megtalálni a saját utamat. És ha ez nem lenne elég, mindezek mellett kaptam egy hatalmas családot is, akikre mindig számíthatok, és akik között igazán önmagam lehetek.

Berkes Áron

Stage III. Vezető

Nekem a diákszervezet iszonyat sok élményt, barátokat és programot jelent. A sok pozitív érzést az is erősíti, hogy lehetőségem nyílt salesesként dolgozni, és rengeteg gyakorlati tapasztalatot gyűjteni, mint tag és vezető egyaránt.

Sáfrán Viktor

Stage IV. Vezető

Mikor jelentkeztem, még nem sejtettem, mi mindent jelenthet számomra egy diákszervezet. A BBC-től kaptam egy nagy családot, ahol a szakmai kihívások és lehetőségek mellett életre szóló barátságokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagodtam. Számomra a BBC évek múlva is az a hely marad, ahol az álmok megvalósulnak, és semmi sem lehetetlen.

Bóta Kata

HR Lead

A BBC által számos szakmai tapasztalatot szereztem, amelyek során nagyon sokat fejlődhettem minden területen. Emellett nagyon sok értékes embert és barátságot köszönhetek a szervezetnek.

Babolcs Emese

Talent Development Lead

Nem sok olyan egyetemi közösség van, ahol rengeteg szakmai tapasztalatot szerezhetsz, két év alatt akár felsővezetővé válhatsz, emellett pedig fergetegeseket bulizhatsz egy összetartó csapat tagjaként. A BBC azonban épp ilyen.

Cogoi Richárd

Sales Lead

Belépéskor nem gondoltam volna, hogy a szakmaiság mellett egy ilyen hihetetlen lelkes és ambiciózus közösségre találok a szervezetben, akikre éjjel-nappal számíthatok. Bármiről is legyen szó, tudom, hogy hozzájuk mindig fordulhatok, és együtt megoldjuk.

Rupp Viola

Marketing Lead

A BBC szebbé varázsolta az egyetemi éveimet, hiszen rengeteg új, csodás és inspiráló embert ismerhettem meg, akikkel sok közös élményünk született, valamint olyan szakmai tudással gazdagodtam, amelyet máshol nem kaphattam volna meg. Egyszóval a legprofibb és legkirályabb diákszervezet, ahova mindenképp megéri csatlakozni!

Bodnár Csenge

Consulting Team Lead

Ha valamit meg kéne neveznem, amit a BBC adott, akkor az összetartó társaságot, a végtelen motivációt és rengeteg lehetőséget mondanám! Itt mindig van, aki támogasson és mellettem álljon. A legjobb dolog, ami történhetett velem az egyetemi éveim alatt.

Hollósy Laura

Consulting Team Lead

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató