Vezetőség

 

 

Egyetemi éveim legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam a BBC-be. Köszönöm azt a sok élményt, tapasztalatot, amit kaptam és azt a sok embert, akit megismertem.

Kőműves Marcell
Társelnök

Másodévesként csatlakoztam a BBC-hez, és úgy gondolom, ez az a közeg, ahol igazán magamra találtam. Legyen az szuper közösség, szakmai fejlődés, céges kapcsolatok, vagy életre szóló lehetőségek, a BBC által mindezt megkaptam!

Andel Renáta
Társelnök

Amikor majd évek múlva visszagondolok az egyetemi éveimre, kérdés nélkül a BBC lesz az első, ami az eszembe jut. Amellett, hogy rengeteget fejlődhetek ebben a környezetben, a legszebb emlékeim is a szervezeti programokhoz köthetőek.

Jójárt Emese

Stage I. Lead

Merj vállalni, merj cselekedni, merj szólni, mert akik körül vesznek támogatnak és meghallgatnak. Nekem ezt a bámulatos közösséget és lehetőséget adta a BBC. Köszönöm.

Jäkl Szabina

Stage II. Lead

BBC? Számomra ez azt a helyet jelenti, ahol lehetőségem van megvalósítani a legelrugaszkodottabb ötleteimet is egy olyan társaság támogatásával és motiválásával, akiket mára már a második családomnak tekintek.

Tóth Alexandra

Stage III. Lead

Nehéz lenne néhány szóban kifejteni, mi mindent köszönhetek ennek a diákszervezetnek. Rengeteg felejthetetlen élményt és nagyon sok barátot szereztem ez alatt az egy év alatt, nem beszélve a határtalan szakmai fejlődésről és lehetőségekről. A BBC a legjobb dolog, ami történt velem az egyetemen.

Darabos Dorina

Stage IV. Lead

Soha nem gondoltam volna, hogy az egyetem falai között fogom megtalálni azt a szervezetet, ami egyszerre biztosít nekem nagymértékű szakmai fejlődést és egy hihetetlenül inspiráló közösséget, ahol a közös munka éppen akkora élvezetet nyújt, mint egy közös buli.

Lendvai Katalin

HR Szakmai Lead

Mind azért jelentkeztünk, hogy megkapjunk valami olyat, amit az egyetem nem tud megadni nekünk… De sosem gondoltam volna, hogy ennyivel többet is kaphatok. Személyes és szakmai fejlődés, inspiráló közösség és életre szóló barátságok!

Varga Bianka

Talent Development Lead

Egyszerűen imádom, hogy szakmailag fejlődhetek egy inspiráló közösség tagjaként, akikkel napról napra felülmúljuk a tegnapi önmagunkat. Ez köt minket össze a BBC-ben. Hogy mindannyian merünk nagyot álmodni.

Oszlánszki Klaudia

Business Development Lead

A BBC az a diákszervezet, amivel a legjobban ki tudod egészíteni az egyetemi tanulmányaidat. Rengeteg tapasztalatra,tudásra, és nem utolsó sorban barátra lehet itt szert tenni. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy csatlakoztam!

Sarka Fanni

Termékszponzorációs Lead

A BBC egy nagy család, ahol mindenki mindig ezerrel pörög, és ahol együtt még a lehetetlent is képesek vagyunk megvalósítani.

Kaplonyi Dóri

Marketing Szakmai Lead

A BBC megmutatta nekem, hogyha használjuk a képzeletünket és lehetőségeinket egy inspiráló és motiváló közösségben, akkor a korlátok is korlátlanná válhatnak. Egy hely, ahol mindenkinek lehetősége van a kibontakozásra, miközben jelentős szakmai tudással és életre szóló barátságokkal gazdagodhat!

Nyáry Anett

Consulting Team Lead

Nehéz pontosan megfogalmazni, hogy mi is az, ami minden félévemben motivál arra, hogy megpróbáljam a maximumot kihozni belőle. A közösség, a tréningek, a kihívások, a felelősség, az élmények? Talán ez így mind együtt; a BBC.

Szilágyi Anna

Consulting Team Lead

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató